Klub Privrednih Novinara

Klub Privrednih Novinara
Klub Privrednih Novinara

„Gondola opening“ на Златибору 29. децембра 2022. године

gondola.jpg

 

    

 

У ишчекивању снежних падавина, Голд гондола најављује Gondola opening, отварање зимске сезоне 2022/2023. на Златибору, за 29. децембар 2022. године. 

Gondola opening биће одржан с циљем да се на симболичан начин обележи почетак  зимских активности на најдужој једносегментној гондоли на свету, a чија атрактивност и додатни  програми привлаче све већи број гостију из Србије и целог региона.


Тога дана, важиће попуст у висини од 20% на све појединачне карте .


Toком трајања  Gondola openinga на крајњој станици, на Торнику, посетиоци ће моћи да уживају у укусима аутентичних домаћих пића као и слатких и сланих специјалитетета златиборског краја. Такође, том приликом гости ће моћи да испробају и аутентични Гондола гел за усне, направљен по традиционалној рецептури.

Јавно предузеће Голд гондола Златибор“ жели да кроз промоцију локалних производа и брендова, а у сагласју са  друштвено одговорним пословањем, подржи  оснаживање предузетника и  локалне заједнице на Златибору.

Као чланица Кластера здравственог велнес и спа туризма Србије, Голд гондола  подржава здраве стилове живота који ће током зиме бити реализовани дуж трасе, кроз понуду  за уживање посетилаца гондоле из читавог  света.