Klub Privrednih Novinara

Klub Privrednih Novinara
Klub Privrednih Novinara

Бизнис даме Србије 2009.

zene6056.jpg

У Привредној Комори Србије 25.05.2009. је одржана конференција МОЈ ОДГОВОР НА ЕКОНОМСКУ КРИЗУ, на којој су учествовале најуспешније привредницe Србије.

Истом приликом, у организацији Клуба Привредних Новинара, Уније послодаваца Србије и Регионалних привредних Комора Србије, одржана је свечана додела признања БИЗНИС ДАМЕ СРБИЈЕ и УСПЕШНЕ ЖЕНЕ СРБИЈЕ. Признања је уручила и награђенима  се обратила, Председница Скупштине Републике Србије др Славица Ђукић -Дејановић..

Жири је наиме  у оквиру пројекта УСПЕШНЕ ЖЕНЕ СРБИЈЕ одлучио да промовише најуспешније даме СРПСКОГ БИЗНИСА И УСЛУГА  оцењујући резултате: главне програме и пројекте  фирме; колика је стална имовина фирме; годишњи приход (за прошлу годину , три  месеца ове године и план за дванаест месеци); приход из извоза; нето добит (у прошлој години  и план за ову годину); инвестиције; стопу раста ( производње, добити и прихода); просечна плата; кредитна задуженост .

Признање Златна плакета за животно дело, уручено је Борки Вучић. Златне плакете за резултате остварене у здравству, хуманитарном и музичком раду  добиле су: Свтелана Вукајловић, Ивана Жигон и Јадранка Јовановић као и Женска Влада за пројекат Пословне жене Србије.

Признањa Бизнис дама Србије додељена су:

* Биљани Вујичић –Агробанка АД
* Гордани Даниловић Грковић – Пословно технички инкубатор техничких факултета
* Мирјани Зечевић-Western Union
* Вери  Лojд Томас  - Creativanewformula
* Нени Лукић- Јамада д.о.о
* Жаклини Николић-Кушић- Publics
* Гордани Радовић- Лист "Пољопривредник"
* Мири Рајков- СИМ, Нови Сад
* Изабели Стојшић- ФАС Сомбор
* Зорици Степановић- ИН Пројект
* Едит Томић- Симпо
* Љубинки Цекић- Власинско зрно
* Олги Чуровић- Пословна заједница за индустријско биље Србије
* Станки Чуровић- Меркатор.

 













2012    2011    2010    2009