Klub Privrednih Novinara

Klub Privrednih Novinara
Klub Privrednih Novinara

Ненад Благојевић - добитник признања Гордан Ранитовић за 2013. годину

FotoFlexerNB.jpg

 Клуб привредних новинара је, у знак сећања на преминулог Гордана Ранитовића, оснивача Клуба привредних новинара установио награду за истраживачко новинарство 'Гордан Ранитовић'. Прва добитница овог признања, 2011., била је Наталија Секулић, у то време новинарка дневног листа 'Прес', данас у редакцији портала 'телеграф.рс.


Добитник награде 'Гордан Ранитовић'  за 2012. годину био је Милан Поповић, новинар информативног програма РТС-а и аутор емисије “Задња кућа, Србија”. 

Признање Гордан Ранитовић за 2013. годину припало је Ненаду Благојевићу - новинару и уреднику животних прича у магазину Лиса.

Новинар Ненад Благојевић пише о вредним и креативним људима, којих можда нема доволјно у нашим медијима. Годишње напише стотинак животних прича, по Србији путује неколико пута месечно, а од иностраних дестинација, само у 2013. години посетио је и писао о Литванији, Пољској, Летонији, Хрватској, Француској и Азербејџану. Члан је Удружења новинара Србије, организације Млади за туризам и Удружења франкофоних новинара Србије.
 












2015    2014    2011    2013